ParticulierenParticulieren

MiniTree.nl

Voor particulieren is er een geheel nieuw product genaamd MiniTree. Zoals de naam 'MiniTree' al aangeeft is het een fruitboom die niet groot (maximaal 2 meter hoog en 50cm breed) zal worden en tevens staat voor: 
* Fruit
* Kwaliteit
* Niet snoeien
* Niet spuiten tegen schimmels


MiniTree.nl verkoopt via internet MiniTree fruitboompjes. De MiniTree is zeer geschikt voor in een particulieren tuin, het is namelijk een fruitboom waarbij onderhoud minimaal is. Het is niet nodig om de boom te snoeien en ook niet om chemische bestrijdingsmiddelen te gebruiken. 

Het bestellen van de fruitboompjes gaat via de webshop van MiniTree.nl (thuisbezorging door heel Nederland en België). Wilt u MiniTrees komen afhalen dan kan dat alleen op afspraak. U kunt per e-mail info@minitree.nl of telefonisch +31(0)77-2018748 uw bestelling doorgeven aan Corine Fleuren.
Particulieren

Karel Fleuren verzorgt de verkoop van vruchtbomen aan particulieren. Karel geeft een duidelijke instructie hoe het mogelijk is om in een tuin vruchtbomen te houden. Daarbij wordt speciaal aandacht gegeven hoe een fruitboom verzorgd moet worden. Na deze persoonlijke uitleg door is het voor eenieder mogelijk om zelf fruit te telen en de vruchtbomen klein te houden, voor elke tuin en zelfs terras. 

U kunt vruchtbomen alleen op afspraak afhalen van november t/m april, voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Karel Fleuren via e-mail: fleuren.fam@zonnet.nl