Vakbekwame vruchtboomkwekers gezocht!Vakbekwame vruchtboomkwekers gezocht!Beste jonge held,
Zou je ons in de toekomst willen helpen om een belangrijke taak in de wereld mee op te pakken? 

We zorgen als vruchtboomkwekerij voor de aankleding van gronden, maar zelfs ook woningen, parken, tuinen. Naast groen, zorgen we ook indirect voor vers fruit. Appels, peren, kersen en pruimen worden door veel mensen gezien als gezond en lekker. Wij veroorzaken het door onze bomen aan professionele fruittelers te leveren.
We hebben mensen nodig met passie en motivatie. Het liefst ook met kennis. Kennis van nieuwe technologie, die we zelf steeds meer nodig hebben. Binnenkort komen er weer plekken vrij vanwege het afvloeien van enkele pensionado's! In de boomkwekerij, waar we letterlijk van het zaaien, stekken of enten af, een boom optrekken, verkopen we nog steeds en het liefste onze eigen producten zelf. We willen feeling houden met onze klanten. We moeten weten wat de markt wil. Wie is onze klant? In Spanje of de Oekraïne? Italië of Noorwegen? We exporteren namelijk meer dan 75%! Daarnaast zoeken we ook vakmensen met (k)(p)lantenkennis. Mensen die mensen kunnen lezen, jeugdleiders, trainers, om teams aan te sturen. Techneuten om ons te helpen met trekkers en precisielandbouw, met GPS systemen, drones en robotisering. Echte aanpakkers!
Ben jij een van deze mensen en heb je zin in een leven lang uitdaging met divers afwisselend werk, binnen of lekker buiten op het veld in de natuur? Kom dan eens praten met iemand van onze boomkwekercollega's als je ze kent, of neem contact op met Mark in de kwekerij: 0622510781 of Nicole op kantoor: 0774772100